… pentru că alegerea unei firme de catering nu este un lucru ușor, ne-am gândit, să îți sugerăm, total dezinteresat să alegi cea mai bună alternativă din București - d20 urban bistro.
Dacă dorești să savurezi un prânz consistent sau o cină copioasă, dacă dorești un meniu vegetarian sau chiar unul vegan, fă o comandă telefonică și te vei putea convinge că sugestia noastră a fost cea mai bună! Savurează de acasă preparatele noaste și vei putea înțelege...
Dacă dorești să îți sărbătorești ziua sau orice alt eveniment și nu prea ai idee cum să îți mulțumești toți musafirii, d20 vine în ajutorul tău și îți sugerează cele mai bune variante. Poți fi sigur că evenimentul tău se află pe mânile unor profesioniști care știu ce înseamnă cu adevărat un bun management.
Cele mai bune de servicii de catering presupun investiția în talent și profesionalism, iar în acest sens, d20 va oferă meniuri speciale aliniate standardelor Europene. De aceea putem afirma că avem toate ingredientele necesare pentru a vă pune la dispoziție servicii de catering, la cel mai înalt nivel de calitate, și acestea doar pentru tine.
Numărul nostru pentru comanda ta de catering este: 0726 696 395